SV | PL | EN     

TV-Film produktion & kulturella projekt

Frilansare – produktionsledare inom film & Tv produktion, mediebranschen, kultur.

Jag har erfarenhet inom ledning, koordinering, budget och administration.

Tidigare

Samarbete (mellan 2008-2015) med Polska institutet (UD i Polen) – en kulturell Ideell institution, Stockholm, Sverige www.polskainstitutet.se 

På Polska institutet har jag jobbat som projektkoordinator vid kulturella projekt inom litteratur, film, teater, musik, historiska och samhällsrelaterade ämnen, design, utställningar, även samarbete inom PRIDE festivalen. Jag har haft ansvar för budget inom kulturella projekt, PR och administration.  Jag har också tagit hand om de praktiska arrangemangen kring Polska institutets inbjudna gäster, sammanställer kvartalsplaner och årsplaner för verksamheten i nära samarbete med direktören och enskilda projektledare.
Jag sysslade också med den administrativa sidan av kontakter med utomstående finansiärer och oförutsedda utgifter.

Samarbete som produktionsledare vid en TV produktion – ”Svartmunkarnas Krönika” av ett TV avsnitt på 30 min lång av ett häftigt 1700 tals äventyr med Per Ragnar och Kim Anderzon i några av huvudrollerna. Producent: Leif Malm www.leifmalm.n.nu. I min roll ingick en del av uppgifter angående pre-produktion, produktion och efter produktion. Har organiserat team på ca: 20 medarbetare. Har samarbetat med regissören vid sceninspelnings schema. Har engagerat mig i redigering av trailern. (kolla gärna nedan)

TVN – CallTV, Krakow, Polen, www.tvn.pl
Produktionsledare vid interaktiva program som har haft live sändningar
i kanalerna TVNGra, TVN7, TVN, TVNTurbo.

Jag har ordnat -koordinerat inspelnings plats, har varit som produktionsledare vid live – sändningar-inspelningar i studio samt utanför, skött en viss administration på vår redaktion.  Jag har varit som produktionsledare vid TV- inspelnings program av 7 delar (varje 30 min) medverkan barn i TV-studio för kanalen TVNLingua. Vid varje inspelningen har jag haft ansvar för ca: 20 -25 medarbetare och jag har koordinerat varje produktion från Pre-produktion till/genom Post-produktion.

Länk till ett reportage (som jag har redigerat med TV-klippare) från Supermarket Art Fair på Kulturhuset i mars 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rfZ31h6rwcE
eller trailern från en inspelning av ett textavsnitt av ”Svartmunkarnas Krönika”.
http://www.youtube.com/watch?v=8-JiABxUt8I

© 2014 WeraNord